Bakteriefrit Fitnesscenter
– med EXO Desinfektions Rens

Vi glæder os sådan til fitnesscentrene åbner igen! Og når de gør, skal vi alle hjælpe med at holde centrene rene og sundhedsmæssigt forsvarlige. Det stiller krav til centrene, når bakterierne skal holdes for døren, selvom der trænes på højtryk.

For at opnå den mest optimale rengøring er det essentielt at bruge et effektivt og dokumenteret virksomt rengøringsprodukt. Med EXO Desinfektions Rens både rengør og desinficerer du i én og samme arbejdsgang – og du kan bruge den som universal rengøringsmiddel i hele centeret.

Desinfektion og rengøring i én arbejdsgang

Nem og sikker rengøring

De fleste rengøringsmidler er udelukkende baseret på sæbe, hvilket kræver at vandet har den korrekte temperatur for effektivt at opløse fedt og dræbe bakterier*.

Derfor skal du, for at være sikker på at opnå et bakteriesikker fitnesscenter, også rengøre med et desinficerende middel.

EXO Desinfektions Rens har både rengørende og desinficerende effekt – dokumenteret. Det betyder, at du i én og samme arbejdsgang kan gøre rent og desinficere alle overflader i centeret. Produktet er velkendt i flyindustrien, som har strenge krav til rengøringsmidler – her er EXO Desinfektions Rens populært og har været det i årevis.

Ved at vælge EXO Desinfektions Rens bruger du mindre tid på rengøring – og mere tid på det, der er vigtigt.

*Vask altid med lunkent eller varmt vand for det mest effektive resultat.

Mange anvendelsesmuligheder

Til vaskespand, forstøver og wipes/servietter

Almindelig vask af gulve og overflader

Brug EXO Desinfektions Rens til gulvvask og andre områder, hvor du plejer at bruge rengøringsmiddel i en spand med klud, skrubbe eller andet.

I forstøverflaske

I en forstøverflaske er EXO Desinfektions Rens klar til hurtig brug når der skal rengøres – eksempelvis sæder, håndtag og maskiner

Som wipes/vådservietter

Med en smart genopfyldelig wipes-spand har du hurtigt en vådserviet til desinfektion af redskaber, maskiner og håndtag.

Godkendt af flyindustrien

Lever op til strenge krav til rengøring og desinfektion

EXO Desinfektions Rens har været anvendt i flyindustrien i mange år. Her er det kendt for sin imponerende kombination af rengørende og desinficerende egenskaber, som sparer vigtig tid når passagerfly skal rengøres forsvarligt mellem flyvninger.

Passagerfly er kendt for at transportere et højt antal bakterier på grund af de mange passagerer og den manglende adgang til frisk og ren luft under flyvningerne. Derfor stilles der høje krav til rengøringen om bord mellem flyvninger. For at et rengøringsprodukt kan blive godkendt til brug i fly skal det igennem en lang række test.

EXO Desinfektions Rens har følgende godkendelser:

  • AMS 1550B
  • Boeing Doc. D6-17487
  • Boeing D6-7127
  • Airbus v McDonnell Douglas ASTM F 487, LH specification, disinfection test.

Lever op til DS/EN 16615:2015 – Standard for servietter med bakterie- og svampedræbende virkning til det medicinske område.

Bliv ringet op og få et godt tilbud

Ønsker du at høre mere om EXO Desinfektions Rens og få en skarp pris til din virksomhed?

Udfyld formularen her, så kontakter vores konsulent i dit lokalområde dig i løbet af 24 timer.