Sprayprodukter til alle udfordringer

EXO-serien blev lanceret på baggrund af vores kunders efterspørgsel på sprayprodukter i en høj kvalitet, som ikke samtidig flænser virksomhedens økonomi.

Vores mangeårige erfaring med rengøringsprodukter, smøremidler og bilplejeprodukter har gjort det muligt at skabe en produktserie, der tilgodeser lige netop de behov. Vi har lyttet til eksperterne – dem, som bruger produkterne til hverdag – og er stolte af at kunne præsentere en serie af kvalitetsprodukter.

Med introduktionen af EXO 9, et universelt sprayprodukt til rustløsning, fugtfortrængning, smøring og mange andre hverdagsbehov, har vi for alvor bevist at EXO-produkterne hører til i en liga for sig selv. I dag tæller serien mere end 50 forskellige sprayprodukter til brug på værkstedet, i produktionen og til hobbybrug i hjemmet.

Vi udvikler og opdaterer løbende EXO-produkterne i takt med at vi modtager input fra produktionen, værkstedet og de private hjem. Derfor er vi heller ikke bange for at stå ved kvaliteten og anvendeligheden i vores produkter.

Se udvalget af EXO Spray Products her

Se alle EXO-produkter her

Udviklet i Danmark til danske forhold

Ved at tage ved lære af dygtige fagfolk i dansk industri har vi udviklet serien af unikke sprayprodukter. Vi har ønsket at gøre bearbejdning, pleje og vedligehold til en leg – resultatet må du vurdere.

BLIV FORHANDLER

Som forhandler af EXO-produktserien har du et stærkt kort på hånden, når dine kunder har brug for et effektivt sprayprodukt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Læs mere om mulighederne ved at forhandle EXO Spray Series

Læs mere