Udviklet på racerbanen

Det er ingen hemmelighed, at udviklingen af teknologi til brug i personbiler i stor grad sker på racerbanen. Petronas har i flere årtier brugt motorsport som en aktiv udviklingsplatform til olier og smøremidler. Siden 2010 er det sket i tæt samarbejde med Mercedes-AMG, hvor udviklingen af især Petronas Syntium-serien har taget kvantespring.

Som del af Mercedes AMG Petronas Motorsport er der nu ikke mindre end fem konstruktørverdensmesterskaber og kørermesterskaber med Petronas som del af opskriften på succes. Samspillet mellem motor, transmission og bevægelige dele kræver effektiv smøring under de vanskeligste forhold, når F1-bilerne kører med hastigheder op til 350 km/t.

Den viden og teknologi, som udvikles på racerbanerne, går direkte i arv hos produkterne til personbiler, lastbiler og industrikøretøjer.

Læs mere om Petronas

Bliv forhandler
af PETRONAS smøremidler

Bliv forhandler af Petronas smøremidler til private eller professionelle og få mulighed for at udvide dit sortiment med flere af vores andre kvalitetsbrands. Vi giver en kop kaffe i vores store showroom som del af din introduktion til Tegee-Dan.

Se mere om vores forhandlerfordele her