Med tidens store fokus på rengøring og hygiejne er det vigtigt, at vi alle gør os ekstra umage med rengøringen. Det er ikke bare fordi der skal være rent – det er fordi vi skal hjælpe hinanden igennem den ekstraordinære situation. Når der både skal rengøres og desinficeres ordentligt kan tidsbehovet være pressende, og det kan være svært at overskue opgaven.

Når du rengør overflader med vand og sæbe fjerner du fedt, snavs og en del af uønskede bakterier. Sæbevandet tager ikke alle bakterier, og derfor er det nødvendigt også at desinficere overfladen for at være sikker på at alle overflader er fri for uønskede bakterier.

Vores Desinfektions Rens er skabt til både rengøring og desinfektion i én og samme arbejdsgang. Det betyder også, at du med Desinfektions Rens ikke kun skubber bakterierne rundt på overfladen; du fjerner dem effektivt og sikrer et sundt og bakteriefrit resultat.

Desinfektions Rens er testet og godkendt af flyindustrien, som har de strengeste standarder for desinfektion og rengøring. Se mere på produktbladet her.


Vi har et stort antal Desinfektions Rens, håndsprit og håndgel på lager – kontakt os allerede i dag, så finder vi den rigtige løsning til din virksomhed!