30 års erfaring med kvalitetsprodukter

Den 1. april 1987 startede Gunner Kristensen Tegee-Dan i en garage på Nørretorv i Horsens. I dag, mere end 30 år efter, har Tegee-Dan etableret sig som en markedsledende leverandør af kvalitetsprodukter til rengøring, bilpleje og smøremidler. Hvor virksomhedens fokus i starten primært var forhandling af rengøringsmidler, gik Tegee-Dan i 2001 ind på markedet for bilplejeprodukter, da virksomheden overtog Brdr. Larsen.

Da Auto-Magic i 2007 lod Tegee-Dan overtage distributionen af deres bilplejeserie i Danmark, gik der kun to år før resten af de nordiske lande blev tilføjet. Kronen på værket var, da det anerkendte kvalitetsmærke SONAX i 2018 kom på hylderne. Det skete efter overtagelsen af Best Car Care, hvor indehaver og mangeårig SONAX-ekspert Hans Chr. Oxholm fulgte med ind i virksomheden, til gavn for både Tegee-Dan og vores kunder.

Med forhandlingen af SONAX-produkterne er Tegee-Dan i dag landets største distributør af bilplejeprodukter.

Egne kvalitetsprodukter til private og professionelle

Da Tegee-Dan i 2009 tog sprayprodukter fra Caramba ind i sortimentet, var det for at tilfredsstille efterspørgslen fra eksisterende kunder, som manglede kvalitetsprodukter til smøring og pleje. Efter at have forhandlet det tyske mærke i fire år opstod muligheden for at skabe sit eget mærke.

EXO så dagens lys i slutningen af 2013, og siden har produktserien udviklet sig i høj fart, til i dag at have mere end 50 forskellige produkter. Den bedst kendte er universalolien EXO 9, som fjerner rust og løsner snavs, fortrænger fugt og har smørende egenskaber.

Kunder og medarbejdere i højsædet

Siden første færd har vi stillet høje krav til os selv. Krav, som ikke er blevet mindre med tiden, og som i den grad har været med til at definere Tegee-Dan som virksomhed og leverandør.

Kvaliteten af vores produkter er svær at stille spørgsmålstegn ved, og vi ønsker at yde markedets bedste rådgivning og service til vores kunder. Det kan kun opnås ved at have glade kolleger, som hver dag møder på arbejde med et smil og brænder for hvad de laver. Hos os er der altid højt humør, lavt til loftet og plads til at være mennesker.

Det tror vi kan mærkes hos vores kunder.

Olier og smøremidler

I 2016 overtog Tegee-Dan distributionen af Petronas smøreolier i Danmark. Det malaysiske oliemærke er især populært i landbruget, hvor Ambra og Akcela-olierne er de originale olier til henholdsvis CASE IH- og New Holland-traktorer. I dag anlås Petronas-olierne til at dække omkring 25 procent af markedet for olier til landbrugsmaskiner i Danmark.

Petronas er i bilkredse anerkendt for involveringen i Mercedes AMG F1-teamet, der har vundet verdensmesterskabet for konstruktører såvel som kørere hvert år siden 2014. En imponerende sportslig præstation, som blandt andet tilskrives et unikt samarbejde mellem Petronas og Mercedes-ingeniørerne.

Erfaringerne fra racerbanen bliver omformuleret og anvendt i blandt andet Petronas Syntium-olierne, som kan købes i supermarkeder, byggemarkeder og webshops i Danmark.

Læs meget mere om Petronas her