Praktiske tips til #hjemmehygge og kvalitetstid

I disse tider er mange familier samlet bag hjemmets fire vægge ude af stand til at tage på arbejde, i skole, institution eller på ture ud i landet. Situationen er alvorlig, og vi bør gøre hvad vi kan for at holde humøret højt og få noget godt ud af situationen.

At udrette noget praktisk sammen er med til at styrke sammenholdet. Om det er at tage opvasken, male dørkarme eller fjerne mos i haven betyder ikke meget – men det er sundt for krop og sjæl i disse tider.

Vi har samlet fem tips til familier, der ønsker at gøre noget praktisk sammen. Ikke nok med at det bekæmper kedsomhed kan det også lære den næste generation om vigtige, praktiske gøremål – og så behøver vi ikke bruge tid på det, når vi er ude på den anden side af den udfordrende tid.

Vigtigst af alt – følg Sundhedsstyrelsens anvisninger. Bliv hjemme. Lad være med at samles mere end 10 personer. Pas på jer selv og jeres kære. Husk at du altid kan holde dig opdateret om Coronavirus og status i Danmark på coronasmitte.dk.

God fornøjelse!

Tegee-Dan

#1 Rens fliser, tage, terrasser for grønne belægninger

Fjern belægninger og giv beskyttelse inden sommeren kommer

Den milde vinter har givet optimale forhold for grønne belægninger på tage, fliser og terrasser. Det er hverken kønt eller sundt for materialerne som de vokser fast på. Heldigvis kan du med en let behandling fjerne belægningen og tilføre et beskyttende lag, som holder fliser, tage m.m. rene i lang tid.

Du skal blot bruge en tryk/forstøversprøjte eller en højtryksrenser. EXO Belægningsrens er et koncentrat, som du blander med vand i forholdet 1:10. Herefter påføres EXO Belægningsrens – og så er du faktisk færdig! Der skal hverken tørres eller skylles rent, så du kan bruge tiden på næste praktiske gøremål (eller holde en velfortjent pause)…

EXO Belægningsrens findes i Bauhaus

#2 Forkæl bilen med en forårsvask

Kvalitetstid –  både med junior og bilen…

Måske har du allerede introduceret den næste generation for glæden ved en velplejet og rengjort bil. Ellers er det bestemt på tide at give de gode traditioner videre. Og giv den bare hele armen med forvask, fælgrens, false og lister. Glæden ved at gøre noget skinnende rent er fantastisk.

Med vaskeprodukter fra SONAX er du sikret et godt resultat hver gang. Den populære Glans Shampoo tilfører ekstra meget glans til bilens lak, så bilen står skinnende ren efter vask.

Hvis du endnu ikke har prøvet Wash & Seal er det til gengæld ved at være på tide; her får du både den flotte glans og en beskyttende forsegling af lakken – i én og samme arbejdsgang!

Den beskyttende forsegling gør, at snavs og vand perler af lakken i op til seks uger efter vask. Det er godt for lakken, og så ser det drøngodt ud!

Find din nærmeste SONAX-forhandler

#3 Giv fælgene den helt store tur

Bedre end den bedste – dokumenteret

Hvordan overgår man et produkt, der er kåret som markedets bedste fælgrens? Det spørgsmål stillede ingeniørerne ved SONAX hinanden, og efter lang tids forskning kunne de i efteråret præsentere SONAX Xtreme Fælg Rens Plus. Som den testvindende SONAX Xtreme Fælg Rens – bare bedre.

SONAX Xtreme Fælg Rens Plus er på alle punkter en forbedring fra sin prisbelønnede forgænger. Den løsner snavs fra bremser og landevejen mere effektivt, er mere skånsom og en smule mere velduftende. Prøv den selv og se om ikke du giver os ret.

Her køber du SONAX-produkter i Danmark

#4 Rens kabinen for vinterens støv og snavs

Fjern støv, snavs og bakterier

Mmm. Følelsen af en helt frisk rengjort bil. Sæder uden hverken hår, krummer eller støv. Duften af renhed.

Mange biler holder netop nu hjemme i indkørslen og bliver ikke brugt som normalt. Det er en kærkommen lejlighed til at gøre bilens interiør klar til at blive brugt igen på den anden side af coronavirus.

Start med en grundig støvsugning af sæder, beklædning og bunden af bilen. Måtterne banker og støvsuger du udenfor bilen – eventuelt kan du give dem en tur med en tekstilrens, hvis du føler for det. Herefter er det at tørre instrumentbord og andre flader af med en fnugfri klud. Her kan du med fordel bruge SONAX Cockpit Pleje, som også afgiver en behagelig duft.

Som afslutning pudser du bilens ruder indvendigt med SONAX Xtreme GlasKlar. Der er intet som klart udsyn, når man igen triller ud på vejene.

Her køber du SONAX-produkter i Danmark

#5 Fjern skimmelsvamp og bakterier i klimaanlægget

Vidste du, at bakterier og skimmelsvamp stortrives i dit klimaanlæg?

Det er faktisk lidt skræmmende hvor mange bakterier og svampesporer, du kan finde i klimaanlægget og luftkanalerne på en moderne bil med aircondition eller klimaanlæg.

Måske har du selv oplevet den jordslåede, fugtige duft, hvis du har startet bilen efter at den har stået stille i en periode. I værste tilfælde kan bakterierne og skimmelsvampene give allergiske reaktioner hos dig selv eller dine passagerer.

Du behøver ikke køre bilen på værksted for at rengøre og beskytte klimaanlægget mod bakterier og skimmel.

Med SONAX Aircon Rens kan du på 15 minutter give bilen den bedst tænkelige kur mod ubudne og ildelugtende banditter.

Hurtigt. Nemt. Rent.

Det tager kun 15 minutter at rense bilens klimaanlæg med SONAX Aircon Rens:

  1. Omryst beholderen før brug. Start motoren. Indstil klimaanlægget på koldt, højeste blæsertrin og recirkulering og luk helt op for alle dyser.
  2. Skub førersædet helt frem og vip ryglænet frem.
  3. Hold beholderen med Airconrens væk fra kroppen, tryk ventilen ned i “åben” stilling. Placer beholderen i bunden bag førersædet. Lås vinduer og døre og forlad køretøjet.
  4. Efter 15 min. åbnes alle døre og der luftes ud i godt 5 min. Stop først herefter motoren.

Bemærk! For at Sonax Airconrens skal virke optimalt skal behandlingstemperaturen udendørs være fra +10°c.

Her køber du SONAX-produkter i Danmark

Find nærmeste forhandler

Disse webshops forhandler SONAX-produkter:

FDM Netbutik

Astina

Landberg

Avant Danmark

Autofix

Xpert Cleaning