Ikke længe efter at være blevet nævnt i Bil Magasinet som vinder af deres store fælgrens-test (dog udenfor kategori, da produktet endnu ikke var lanceret i Danmark), kan SONAX Xtreme Fælgrens Plus sætte endnu et hak i scoreboardet. I en omfattende test af fælgrens-produkter har Jyllands-Posten kåret SONAX Xtreme Fælgrens Plus som testvinder.

I testen blev der blandt andet vurderet på produkternes evne til at fjerne skidt og snavs fra fælge, og her skilte det nyeste produkt fra SONAX sig ud. Selvom det nye Plus-produkt er syrefrit og dermed skånsomt mod lak og gummi, renser det uhyre effektivt og giver et flot resultat.

– Den originale SONAX Xtreme Fælg Rens var – og er stadig – et effektivt og skånsomt produkt, men det er lykkedes forskerne hos SONAX at skabe et endnu bedre produkt, fortæller Hans Christian Oxholm fra SONAX Danmark.

– At produktet så effektivt fjerner snavs fra fælgene uden at skade lak eller metal er imponerende, og det er positivt at resultatet er muligt uden at prisen er hævet voldsomt. Vi forventer at mange vil efterspørge Plus-produktet i fremtiden; det er også hvad SONAX har oplevet i andre lande efter lanceringen, forklarer han.

SONAX Xtreme Fælg Rens Plus er allerede på lager og klar til afsendelse til vores danske forhandlere.