SONAX Xtreme Fælg Rens har længe været kendt som ét af markedets mest effektive fælgrens-produkter. Den tyskudviklede fælgrens angriber og løsner selv indgroet snavs på stål- og letvægtsfælge, vel at mærke uden at skade lak, metal- eller gummidele.

Nu skal landets bilentusiaster imidlertid til at lede efter en ny sprayflaske på SONAX-hylden. SONAX Xtreme Fælg Rens Plus tager skridtet videre og distancerer sig fra konkurrerende produkter ved at efterlade et endnu renere resultat end nogensinde før. Det er konklusionen på en stor fælgrens-test, som Bil Magasinet og Motor-Magasinet udgav i juli måned.  ­

– Med Xtreme Fælg Rens Plus har rengøringseffekten fået endnu et hak opad, mens det fortsat er den mest skånsomme fælgrens på markedet, forklarer Hans Christian Oxholm fra den danske SONAX-distributør, Tegee-Dan.

Testen viste blandt andet, at SONAX Xtreme Fælg Rens Plus ikke angriber forskellige typer af gummi og plast. En vigtig parameter, når man ønsker en ren og skinnende bil efter bilvasken.

– Der er brugt mange ressourcer på at videreudvikle den oprindelige fælgrens, som i forvejen var blandt de bedste i verden. Lige fra evnen til at opløse fastgroet snavs til duften og ergonomien i sprayflasken har været igennem en proces for at skabe et synligt forbedret produkt, uddyber Hans Christian Oxholm, der forventer at den nye fælgrens især vil vinde indpas hos bilentusiasterne.

SONAX Xtreme Fælg Rens Plus forventes til salg i butikker og webshops i begyndelsen af september måned.