For at afprøve effekten af den nye færdigblandede vintersprinklervæske har SONAX Danmark bedt en række danske billister om at afprøve produktet under danske forhold. I testperioden har testpiloterne nået at køre i tørvejr, regnvejr og – heldigvis – også frostkolde morgener.

Resultatet er tydeligt: SONAX Antifrost & Sprinklervæske virker overraskende godt. Hele 60% af testpiloterne har meldt tilbage, at deres generelle vurdering af produktet er “Meget tilfreds”, og dét udsagn bakkes op af kommentarer fra testpiloterne.

» Efter 51 år på de danske veje, kan jeg kun sige: Den “suverænt” bedste sprinklervæske jeg har haft, og viskerbladene laver ikke “Vild med dans i træsko” henover frontruden «
– Thorleif C.

Drøj i brug – og hurtigt udsyn

80% af testpiloterne har tilkendegivet, at de med SONAX Antifrost & Sprinklervæske har brugt mindre sprinklervæske for at vaske forruden ren under kørsel, end de har gjort med deres hidtidige sprinklerprodukt. Og dét samtidig med at samtlige testpiloter oplever en renere forrude og et markant bedre udsyn efter at have rengjort forruden.

– Det er dejligt at se, at vi ikke står alene med begejstringen over det nye sprinklerprodukt, fortæller Hans Christian Oxholm, Key Account Manager for SONAX Danmark, og fortsætter:

– I mine øjne er betydningen af god sprinklervæske undervurderet i snakken om trafiksikkerhed og generel kørekomfort, og jeg håber at danske billister vil tage produktet til sig. I besvarelserne ser vi i hvert fald, at flere har fået øjnene op for, at en sprinklervæske ikke blot er en sprinklervæske.

SONAX Antifrost & Sprinklervæske er allerede på hylderne i udvalgte butikker landet over.

Sådan ser testresultatet ud. Tryk på billedet for at se det i stor opløsning.

Det siger testpiloterne:

» Helt sikkert et kvalitetsprodukt. Anvender normalt et tilsætningsmiddel til sprinklervæske – dette er ikke nødvendigt med Sonax produktet «
– Claus L.

» Et fantastisk produkt, håber virkelig at det kommer i almindelig handel på tankstationer osv. «
– Søren L.