En grundig bilvask er med til at give bilens lak en flot glans og holder lakken fri for skadeligt snavs og skidt. Skal du gøre noget ekstra godt for lakken, skal den forsegles for på den måde at holde snavset på afstand i længere tid. Forseglingen indkapsler lakken i et beskyttende lag, som holder støv og snavs på afstand. Det har hidtil krævet en ekstra arbejdsgang efter endt bilvask – med SONAX Xtreme Wash+Seal er det fortid.

SONAX Xtreme Wash+Seal kombinerer en effektiv bilshampoo med grundig forsegling i én arbejdsgang. Den innovative formular sikrer et rent resultat, som varer ved i lang tid. Og det kræver ikke andet arbejde end når bilen håndvaskes med enhver anden autoshampoo:

– Det er præcis samme arbejdsgang som når du håndvasker bilen med eksempelvis SONAX Glansshampoo – Skyl støv og snavs af bilen med hård vandstråle – bland Wash+Seal med vand i vaskespanden og vask bilen fra taget og ned med svamp. Til sidst skal bilen skylles ren i rigeligt vand. Det er der ingen ben i, forklarer produktspecialist Hans Christian Oxholm.

Resultatet er slående: Lakken står med fuld glans og stråler, og vandet perler elegant af – som en professionelt behandlet lak.

Køb SONAX Xtreme Wash+Seal hos din lokale SONAX bilplejeprodukter.