Tegee-Dan bliver til TG Group

I 2020 er Tegee-Dan vokset, selvom Corona-Krisen har hærget DK og verden.

Tegee var oprindeligt et synonym for sæbe og rengøringsprodukter. For at følge med udviklingen på et voksende marked har vi fået mange nye produkter. Det er også produkter såsom fælgrens, sprinklervæske, vaskeanlæg, VIRAVÆK og mange flere.

Tegee-Dan er samlet set vores ansigt udadtil, et ansigt for vores brede vifte af produkter. Da vores sortiment vokser er vi nået frem til at logoet, skal følge med.
– Vi fortsætter med samme stil i logoet, for genkendeligheden, men det bliver til TG Group.

Vi har bl.a. disse store brands: SONAX, EXO, PETRONAS, Little Joe og Carpoint.

EXO

EXO så dagens lys i slutningen af 2013, og siden har produktserien udviklet sig i høj fart, til i dag at have mere end 50 forskellige produkter. Den bedst kendte er universalolien EXO 9, som fjerner rust og løsner snavs, fortrænger fugt og har smørende egenskaber.

Senest er EXO VIRAVÆK kommet til, som dokumenteret fjerner bakterier og vira, inklusiv COVID19 (SARS2) og Influenza virus.
Produktet har været igennem en serie af tests over flere måneder og vi er nu de første med et produkt der har klaret alle tests og derfor skriver vi på produktet flg.:
Produktets desinfektionsevne er godkendt og testet efter: EN14476:2013+A2:2019 og EN16615:2015.
VIRAVÆK PR-nr.: 4311376

Læs meget mere om EXO her

Kvalitet til din trofaste følgesvend

Gode ideer er fundamentet for et firma og menneskene er afgørende for successen. Da Franz Hoffmann startede sin virksomhed i 1905 og begyndte at udvinde Silitin, havde han ingen ide om i hvor stort omfang dette produkt kunne anvendes.

I dag anvendes sillitin som råmateriale indenfor gummi- , kunststof- ,lak- og polermiddelindustrien. Franz Hoffmanns pionerarbejde førte også frem til handelsnavnene SONAX, Sillitin og til nye servicesystemer som SONAX Car Maintenance System.

Læs mere om SONAX >

PETRONAS

I 2016 overtog Tegee-Dan distributionen af Petronas smøreolier i Danmark. Det malaysiske oliemærke er især populært i landbruget, hvor Ambra og Akcela-olierne er de originale olier til henholdsvis CASE IH- og New Holland-traktorer. I dag anlås Petronas-olierne til at dække omkring 25 procent af markedet for olier til landbrugsmaskiner i Danmark.

Petronas er i bilkredse anerkendt for involveringen i Mercedes AMG F1-teamet, der har vundet verdensmesterskabet for konstruktører såvel som kørere hvert år siden 2014. En imponerende sportslig præstation, som blandt andet tilskrives et unikt samarbejde mellem Petronas og Mercedes-ingeniørerne.

Erfaringerne fra racerbanen bliver omformuleret og anvendt i blandt andet Petronas Syntium-olierne, som kan købes i supermarkeder, byggemarkeder og webshops i Danmark.

Læs meget mere om Petronas her